Skip to content

PARKETAR ĐUKIĆ NOVI SAD

Profesionalno, kvalitetno i povoljno postavljanje i renoviranje drvenih podova!

Parketar Đukić je firma sa sedištem u Novom Sadu koja uspešno posluje od 2015. godine. Tu smo za sve klijente koji traže parketare sa dugogodišnjim iskustvom i firmu koja pruža kompletnu uslugu po povoljnim cenama. Zahvaljujući kvalitetnom radu stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata, prvenstveno iz Novog Sada, ali i drugih mesta, a oni su nam najbolja preporuka.

VIŠE OD 15 GODINA ISKUSTVA

Iako postavljanje ili renoviranje podova pripadaju završnim građevinskim radovima, njihov kvalitet ipak je od suštinske važnosti, jer značajno utiče i na sam kvalitet svakodnevnog života. Zato je veoma važno da se takav posao poveri profesionalcima, koji će ovu bazu enterijera svakog objekta postaviti baš onako kako treba – kvalitetno, pedantno i dugotrajno.

Poverite stvar profesionalcima sa više od 15 godina iskustva i budite sigurni da ćete dobiti samo najbolje. Naši parketari završavaju posao kvalitetno, u predviđenom vremenskom roku, i bez kašnjenja! Izbor podnih obloga danas je veći nego ikad, a načini postavljanja pretvorili su se u pravu umetnost. Odaberite svoj stil, a mi ćemo učiniti sve ostalo.

ZADOVOLJNI KLIJENTI SU NAŠA NAJBOLJA PREPORUKA

Najbolja preporuka uvek su zadovoljni klijenti, te se mi držimo toga da radimo i gradimo kako treba, sigurni da ćete Vi to umeti da cenite. Javite nam se za sve vrste parketarskih poslova, a mi ćemo se postarati da uživate u svom životnom ili poslovnom prostoru punim plućima. Šta kažu drugi o nama? Otkrijte klikom na neku od sledećih slika:

Više o nama i pravilnoj ugradnji parketa možete da pročitate u intervjuu koji smo dali za B2B časopis “PODOVI” klikom OVDE ili direktno na časopisu OVDE.

ČESTA PITANJA

Prilikom renoviranja stanova i objekata veliku brigu našim mušterijama obično predstavlja pitanje da li će taze okrečeni zidovi moći da ostanu čisti dok mi izvodimo radove. Kako bismo Vas oslobodili te brige, obezbedili smo najsavremeniju mašinu za hoblovanje koja automatski i u realnom vremenu sakuplja svu prašinu i čestice, kako bi ostatak prostorije ostao besprekorno čist.

PARKET ILI LAMINAT?

Parket je s razlogom najpopularniji i najčešći vid oblaganja poda. On daje toplinu, zvučnu i termo izolaciju, a uz pomoć zanimljivih estetskih rešenja, može da bude i savršen dekor u svakoj prostoriji. Po njemu se hoda, puzi, trči, skače, pleše, igra košarka, rukomet… i veoma je važno da bude kvalitetan i trajan.

Prva zamena parketu kao savršenom prirodnom materijalu za oblaganje podova svakako je laminat, koji je sve zastupljeniji pre svega zbog toga što se lako i brzo postavlja, postoji veliki izbor boja i jednostavno se održava. Laminat se može postaviti i preko starog parketa, čime će imati nesmanjenu funkciju.

Bez obzira da li je Vaš izbor parket ili laminat, važno je da znate da možete na nas da računate jer će u oba slučaja Vaš dom, kancelarija, sportska sala ili bilo šta drugo, biti povereno majstorima od poverenja sa dugogodišnjim iskustvom i najsavremenijim alatima.