O NAMA

Parketar Đukić je firma sa sedištem u Novom Sadu i posluje od 2015. godine.

Mi smo firma koja je otvorena za sve klijente koji traže parketare sa dugogodišnjim iskustvom i firmu koja pruža kompletnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Zahvaljujući kvalitetnom radu stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata iz Novog Sada, a oni su nam najbolja preporuka. Naši parketari završavaju posao kvalitetno u predviđenom vremenskom roku i bez kašnjenja.

Prilikom renoviranja stanova i objekata veliku brigu našim mušterijama obično predstavlja pitanje da li će taze okrečeni zidovi moći da ostanu čisti dok mi izvodimo radove. Kako bismo Vas oslobodili te brige, obezbedili smo najsavremeniju mašinu za hoblovanje koja automatski i u realnom vremenu sakuplja svu prašinu i čestice, kako bi ostatak prostorije ostao besprekorno čist.

Nema potrebe da previše razmišljate, poverite stvar profesionalcima sa više od 15 godina iskustva i budite sigurni da ćete dobiti samo najbolje. Izbor podnih obloga danas je veći nego ikad, a načini postavljanja pretvorili su se u pravu umetnost. Odaberite svoj stil, a mi ćemo učiniti sve ostalo.

Najbolja preporuka uvek su zadovoljni klijenti, te se mi držimo toga da radimo i gradimo kako treba, sigurni da ćete Vi to umeti da cenite. Javite nam se za sve vrste parketarskih poslova, a mi ćemo se postarati da uživate u svom životnom ili poslovnom prostoru punim plućima.

Više o nama i pravilnoj ugradnji parketa možete da pročitate u intervjuu koji smo dali za B2B časopis “PODOVI” klikom OVDE ili direktno na časopisu OVDE.

Share this: